Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı
Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı
Blog Article
Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, bek cazibe koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve çıpa bulunur.
Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.
Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım kayranından yarar yapmak amacı ile yapılan, en lüks 100 eş kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük sayısına demetlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.
Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne harbi ürkü bar kolu bulunmasıdır.
Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.
Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.
Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Yapılan tetkikat, yangın kafalangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre zarfında fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Gine yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla örgüların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız olabilir. En yavuz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.
Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.
Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.
Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden Yangın Merdiveni Kapısı tasarruf sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven rast bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut bediiyat kaygıların bir faktör olduğu binalar dâhilin orantılı hale getirir.
Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.
Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.
Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması sinein bapnın hızla kapanması çok önemlidir.